mars 09, 2009

Utbildningsvideo med Randy Gage

Randy Gage ger i denna video en mycket bra utbildning i hur du får fart på byggandet av din organisation. Utbildningen gäller Agel, men fungerar lika bra för alla MLM-företag.Det är lätt att köra fast med byggandet ibland. Men Randy Gage ger verkligen flera bra tips i denna utbildningsvideo som gör att du kan ha kontinuerlig fart på verksamheten.

Etiketter: , ,

november 02, 2008

Randy Gage berättar varför han jobbar med Agel

Den välkända nätverkaren Randy Gage gick redan från början med i Agel. I denna video berättar han varför han gick med och vad som är bra med företaget.En hel del av det han säger är intressant även om du inte har tänkt att jobba med Agel. Ignorera länken som visas i bilden, den leder bara till en ful hemmabyggd hemsida i USA.

Etiketter: , ,

juli 14, 2007

Agel i Sverige

Agel startade sin verksamhet för drygt två år sedan och är nu verksamt i länder runt om i hela världen. Agel säljer vitaminer och andra kosttillskott i gel-form, förpackade i små fräscha engångsförpackningar.


Agel har inte gjort något stort avtryck i Sverige ännu, men verksamheten växer. Den 28 juli anordnar medlemmar i Sverige en Agel Super-Lördag Sverige i Handen. Det ska bli spännande att se hur försäljningen utvecklar sig det kommande året.

Etiketter: