juli 08, 2008

Robert Kiyosaki - Network marketing är en smart affärsmodell

Robert Kiyosaki berättar i denna video varför network marketing är en smart affärsmodell för att skapa sig ekonomisk frihet och trygghet.


Robert Kiyosaki är författaren bakom böcker som Rich Dad Poor Dad och Cashflow Quadrant. Hans böcker har redan sålt över 20 miljoner exemplar och han fortsätter att dominera flera bästsäljarlistor runt om i världen.

Etiketter: ,

september 14, 2007

Robert Kiyosaki kommer till Stockholm

Den enormt populära författaren Robert Kiyosaki och hans fru Kim besöker Stockholm på sin Europaturné för att delge sina kunskaper om företagande, investeringar och utbildning samt delta vid lanseringen av den svenska utgivningen av Kims bok Rich Woman, där hon skriver om kvinnor och deras ekonomi.
Det blir även fokus på spelet Cashflow 101, vars svenska utgivning firas med en speltävling för 600 personer där man spelar för att först komma ur "rat race" och "fast track". Vinstchans 1:a pris 50.000, 2:a pris 15.000 och 3:e pris 10.000 Kronor. Priserna delas ut av Robert och Kim Kiyosaki.

Lördag den 13 oktober är det dags, på Stockholmsmässan. Det är en heldag som börjar halv elva på förmiddagen och slutar vid nio på kvällen.

Etiketter: