mars 27, 2010

Mike Magolnick om sociala medier och MLM

Vi har tidigare skrivit om Mike Magolnick som arbetat som konsult inom direkthandelsbranschen under många år. Han har nu börjat arbeta för det nya MLM-företaget Vollara, som redan från start satsar på sociala medier. Mike Magolnick ger i denna video en bra introduktion till sociala medier och MLM.Se även MLM Nytts tidigare inlägg om sociala medier och MLM.

Etiketter: , , ,

februari 27, 2010

Sociala medier-revolutionen och MLM

Sociala medier har revolutionerat marknaden. Traditionell marknadsföring står inte längre i fokus och är inte lika effektiv längre. Budskap sprids numera mun till mun via sociala medier med en aldrig tidigare skådad kraft. Facebook, Twitter och andra sociala medier är det som idag sprider budskap och det sker från person till person, inte via traditionella annonser.MLM, network marketing och relationsmarknadsföring sprids som bekant också från person till person, mun till mun. Frågan du måste ställa dig är hur du förenar din MLM-verksamhet med sociala medier och drar nytta av kraften i den sociala revolutionen. Sociala medier är som gjorda för MLM och om du inte drar nytta av dem missar du en enormt kraftfull kommunikationskanal, som dessutom är gratis att använda.

Använd inte sociala medier för att spamma folk med reklam som om det vore traditionell marknadsföring. Bjud på intressant information, umgås och bygg långsiktiga relationer. Sociala medier är dessutom perfekta plattformar för att hålla kontakt, diskutera och organisera sitt team.

Anslut dig till den sociala revolutionen!

Etiketter: , ,

januari 16, 2010

Video om network marketing

Network marketing, MLM, nätverksmarknadsföring eller referensmarknadsföring, det finns många begrepp att välja på. Oavsett vilket begrepp man föredrar så är en sak klar, branschen och marknadsföringsformen växer stort. I denna video presenteras network marketing-branschen och möjligheterna.Se även videon som vi publicerat tidigare, Video om MLM.

Etiketter: ,

januari 01, 2010

Mike Magolnick om nätverksmarknadsföring

Mike Magolnick har länge arbetat som konsult åt företag i direkthandelsbranschen och i den här denna video summerar han vad som krävs för att bli framgångsrik inom nätverksmarknadsföring.Klicka här för att se alla inlägg på MLM Nytt som innehåller videos.

Etiketter: ,

december 05, 2009

Natures of Scandinavia presenterar sig

Natures of Scandinavia fick något av en nystart i samband med att Oriflames tidigare koncernchef Sven Mattsson kom till företaget i början av 2007. Han köpte hälften av företaget och blev en aktiv ägare, vilket snabbt började visa sig i företagets profil. Sedan dess har Natures of Scandinavia blickat framåt och utvecklat sitt utbud av produkter.

Nedan är en video där Natures of Scandinavia presenterar sitt företag och sin affärsmöjlighet.

Etiketter: ,

maj 19, 2009

Seth Godin om att massmarknadsföringen är död

Seth Godin är en entreprenör och hyllad marknadsföringsguru för den digitala tidsåldern. Han gjorde ett framträdande på TED-konferensen i februari och nu har videon publicerats.

Han argumenterar i detta framträdande för att Internet har gjort slut på massmarknadsföringen och återupplivat den mänskliga sociala enheten från en lång tid tillbaka, stammar. Eller för att använda det engelska ordet, tribes. Den formen av marknadsföring baserar sig istället på att människor delar idéer och värderingar, vilket ger vanliga människor makten att leda och åstadkomma stora förändringar. Något han uppmanar oss att göra.

Etiketter: ,

maj 17, 2009

Kyäni kommer till Europa

Kyäni är ett amerikanskt network marketing-företag som säljer hälsoprodukter. Deras främsta produkt är Kyäni Sunrise, en hälsojuice som innehåller blåbär från Alaska. Andra produkter är Omega-3-kapslar som heter Kyäni Sunset och juicen Kyäni Nitro FX som innehåller Noni.

Kyäni lanseras nu i Europa och en av de första att introducera produkterna och företaget i Sverige är Team WellNEss.Det finns många MLM-företag som säljer hälsojuicer och annan hälsokost, det återstår att se vilken position Kyäni lyckas ta bland övriga aktörer på marknaden.

Etiketter: ,

april 21, 2009

Motivation med Les Brown

Les Brown är en av de stora motivationstalarna. När han var i Sverige år 2006 så var många väldigt exalterade. Nedan är en video på hela 50 minuter som ger dig en rejäl boost till att sätta fart på saker.


Läs mer om Les Brown på hans hemsida.

Etiketter: ,

april 10, 2009

Brian Tracy kommer till Stockholm

Den smått legendariske Brian Tracy kommer till Stockholm och talar på Globen den 9 oktober. Brian Tracy är en av de främsta i världen inom personlig utveckling, säljträning och ledarskap. Under sin karriär har han talat inför 5 miljoner människor och han talar årligen inför 250 000 människor.

Han har skrivit 45 böcker, spelat in över 300 utbildningsvideor och talböcker och varit verksam i över 80 länder.

Tusentals företag har konsulterats av honom. Några av de företag som han talat inför under sin karriär är Deloitte & Touche, Ernst & Young, IBM och Wal-Mart.

Senast Brian Tracy var i Sverige var för över 15 år sedan. Nu kommer han till Sverige igen och 10.000 personer förväntas komma till Globen den 9 oktober på Inspire 2009 Upsales. Läs mer om Brian Tracy på hans hemsida, www.briantracy.com.

Vi bjuder på en video med Brian Tracy kallad Achievement in Action. Videon har några år på nacken, men budskapet blir aldrig gammalt.

Etiketter: ,

mars 09, 2009

Utbildningsvideo med Randy Gage

Randy Gage ger i denna video en mycket bra utbildning i hur du får fart på byggandet av din organisation. Utbildningen gäller Agel, men fungerar lika bra för alla MLM-företag.Det är lätt att köra fast med byggandet ibland. Men Randy Gage ger verkligen flera bra tips i denna utbildningsvideo som gör att du kan ha kontinuerlig fart på verksamheten.

Etiketter: , ,

januari 02, 2009

Motivation för ett nytt år - Tony Robbins

Tony Robbins är mannen som inspirerar företagsledare, presidenter och alla andra som har en drivkraft att åstadkomma något. Vad kan passa bättre än att börja år 2009 med en video där denna energifyllda herre bjuder på sin motivation.


Videon är från den helt underbara årliga TED-konferensen där världens mest intressanta personer ger inspirerande tal om ämnena de brinner för. En rolig detalj i denna föreläsning är när Robbins spontant high five:ar den tidigare presidentkandidaten och numera nobelpristagaren Al Gore.

Etiketter: ,

november 02, 2008

Randy Gage berättar varför han jobbar med Agel

Den välkända nätverkaren Randy Gage gick redan från början med i Agel. I denna video berättar han varför han gick med och vad som är bra med företaget.En hel del av det han säger är intressant även om du inte har tänkt att jobba med Agel. Ignorera länken som visas i bilden, den leder bara till en ful hemmabyggd hemsida i USA.

Etiketter: , ,

juli 08, 2008

Robert Kiyosaki - Network marketing är en smart affärsmodell

Robert Kiyosaki berättar i denna video varför network marketing är en smart affärsmodell för att skapa sig ekonomisk frihet och trygghet.


Robert Kiyosaki är författaren bakom böcker som Rich Dad Poor Dad och Cashflow Quadrant. Hans böcker har redan sålt över 20 miljoner exemplar och han fortsätter att dominera flera bästsäljarlistor runt om i världen.

Etiketter: ,

juni 13, 2008

Hur Xango kom till Sverige

Rose-Marie Larsson är kvinnan som tagit hälsodrycken och MLM-företaget Xango till Sverige. Hon berättar i denna video hur hon blev introducerad för Xango i oktober 2004 när hon var i London. Hon var först skeptisk och tackade nej till att ens köpa en flaska av mangonstanjuicen, men blev intresserad och efter att ha läst på tog hon produkten och företaget till sig.


MLM Nytt kommer att publicera fler videos där företag och distributörer presenterar sig, sina produkter och sin historia. Vi tar gärna emot tips, men bara ett mycket selektivt urval kommer att publiceras.

Etiketter: ,

mars 16, 2008

Video om MLM

Vad är MLM, även kallat network marketing? Hur fungerar affärsmodellen? Varför är modellen bra? När kom branschen igång? Vilka är styrkorna? Om det är frågor du har ställt dig så rekommenderar vi att du tittar på denna video, 10 minuter lång, den är givande.


Vi kommer med jämna mellanrum att publicera fler videos, så skapa ett bokmärke till MLM Nytt omgående.

Etiketter: ,